Boeren en Burendag bij de Mikkelhorst op 22 september

Op zaterdag 22 september organiseert de Mikkelhorst haar jaarlijkse ‘Boeren en Burendag’ voor alle vrijwilligers, buren uit de wijk Oosterhaar en alle Mikkelfans.

Ook ik zal, net als vorig jaar, hier een bijdrage aan leveren. Epifanie-coaching gaat een aantal demonstraties paardencoaching verzorgen in de bak achter het gebouw van de Mikkelhorst. Uiteraard zullen de paarden Flower, Catharina en Lady hierbij de coaches zijn! Daarnaast heb ik een mooie stand waar ik mijn verschillende activiteiten zal promoten. Kom gerust eens langs als je meer wilt weten over coaching, over coaching met paarden, maar ook over instructie, diverse cursussen en workshops over paarden. Ik ontmoet je graag tijdens deze dag.

Vorig jaar ben ik ook aanwezig geweest bij de Boeren en Burendag. Hieronder zie je een aantal leuke foto’s van die dag.