Informatiemiddag in Haren op 12 oktober

Om ouders en kinderen te informeren over de cursussen Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor pubers verzorg ik zaterdagmiddag 12 oktober een informatiemiddag in Haren. Tijdens deze middag kunt u vrijblijvend kennismaken met mij en met de pony’s.

Hoe ziet de informatiemiddag eruit?

U wordt ontvangen op de locatie de Mikkelhorst. Als het mooi weer is, staan we bij de paardenbak. Dit is aan de achterzijde van het gebouw van de Mikkelhorst. Uiteraard ben ik zelf aanwezig om u van alles te vertellen over de cursussen en om uw vragen te beantwoorden. En in de bak kunnen de kinderen kennismaken met de pony’s onder begeleiding. Tevens is er een standje met documentatie over de cursussen. Als het weer niet zo mooi is, zullen we de activiteiten naar binnen in de kinderboerderij verplaatsen. Meer informatie over Pony Power voor Kids of over Paardenkracht voor Pubers kunt u vinden door op de link te klikken.

Voor wie is de informatiemiddag bedoeld?

De cursus Pony Power voor kids is toegespitst op kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar. De cursus Paardenkracht voor Pubers is gericht op kinderen in de leeftijd van 11 tot 17 jaar. De informatiemiddag is dus voor kinderen/ jongeren en ouders in deze leeftijdsgroep. Er zijn veel kinderen die op een gegeven ogenblik wel wat steun kunnen gebruiken bij hun sociale en emotionele ontwikkeling. Daar zijn deze cursussen voor bedoeld.

De informatiemiddag in Haren is vrijblijvend en kosteloos. Wij stellen het wel op prijs als u zich van te voren opgeeft voor deze informatiemiddag, zodat wij rekening kunnen houden met uw komst.

informatiemiddag HarenBelangrijke Informatie

Datum: zaterdag 12 oktober

Tijdstip: 14:00 tot 16:00

Plaats: Haren

Gegeven door: Anna Zeinstra

Opgeven: info@epifanie-coaching.nl