Informatiemiddag Pony Power voor Kids op 8 september

Om ouders en kinderen te informeren over de cursus Pony Power voor Kids verzorgen we op zaterdag 8 september een informatiemiddag. Tijdens deze middag kunt u vrijblijvend kennismaken met ons en met de pony’s.

Hoe ziet de informatiemiddag eruit?

U wordt ontvangen op de locatie van Marianne Oosterhuis in Midwolde. Wij heten u uiteraard welkom met een hapje en een drankje. Als iedereen aanwezig is, dan zullen wij wat vertellen over onszelf, over de cursus en over de pony’s. Daarna mogen de kinderen kennismaken met de pony’s en een leuke opdracht uitvoeren. Uiteraard is na de opdracht ook nog tijd voor een persoonlijk gesprek en zullen wij alle vragen die u heeft beantwoorden. Als u nu al meer wilt lezen over Pony Power voor Kids dan kan dat hier.

Voor wie is de informatiemiddag bedoeld?

De cursus Pony Power voor kids is toegespitst op kinderen in de leeftijd van 6 tot 9 jaar. De informatiemiddag is dus voor kinderen en ouders van kinderen in deze leeftijdsgroep. Er zijn veel kinderen die op een gegeven ogenblik wel wat steun kunnen gebruiken bij hun sociale en emotionele ontwikkeling. De cursus Pony Power voor kids kan die steun bieden. De cursus start op 23 september, hier vindt u meer informatie over hoe de cursus eruit ziet. Wij stellen het op prijs als u zich van te voren opgeeft voor deze informatiemiddag, zodat wij rekening kunnen houden met uw komst.

informatie middagBelangrijke Informatie

Datum: zaterdag 8 september

Tijdstip: 14:00 tot 15:30

Plaats: Midwolde

Gegeven door: Anna Zeinstra en Marianne Oosterhuis

Opgeven: info@epifanie-coaching.nl