Informatiemiddag Pony Power op 16 maart

Om ouders en kinderen te informeren over de cursus Pony Power voor Kids verzorg ik zaterdag 16 maart een informatiemiddag. Tijdens deze middag kunt u vrijblijvend kennismaken met mij en met de pony’s.

Open dagHoe ziet de informatiemiddag eruit?

U wordt ontvangen op de locatie de Mikkelhorst in Haren. Bij mooi weer staat bij de bak, achter de Mikkelhorst een standje met informatie over de cursus PonyPower voor Kids. Uiteraard ben ik zelf aanwezig om uw vragen te beantwoorden. En in de bak kunnen de kinderen kennismaken met de pony’s onder begeleiding. Als het weer niet zo mooi is, zullen we de activiteiten naar binnen in de kinderboerderij verplaatsen. Als u nu al meer wilt lezen over Pony Power voor Kids dan kan dat hier.

Voor wie is de informatiemiddag bedoeld?

De cursus Pony Power voor kids is toegespitst op kinderen in de leeftijd van 6 tot 9 jaar. De informatiemiddag is dus voor kinderen en ouders van kinderen in deze leeftijdsgroep. Er zijn veel kinderen die op een gegeven ogenblik wel wat steun kunnen gebruiken bij hun sociale en emotionele ontwikkeling. De cursus Pony Power voor kids kan die steun bieden. Wij stellen het op prijs als u zich van te voren opgeeft voor deze informatiemiddag, zodat wij rekening kunnen houden met uw komst. In de agenda kunt u de data vinden waarop de cursus gaat plaats vinden.

open dagBelangrijke Informatie

Datum: zaterdag 16 maart

Tijdstip: 14:00 tot 16:00

Plaats: Haren

Gegeven door: Anna Zeinstra

Opgeven: info@epifanie-coaching.nl