Pony Pret ochtend op 12 november (Geannuleerd)

Voor kinderen van 4 en 5 jaar organiseren Marjolein van Paard en Wij en ik regelmatig Pony Pret Ochtenden. Deze pony pret ochtend op zaterdag 12 november 2022 is bij zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren en begint om 11 uur.

Wat gaan we doen?

We gaan allemaal leuke dingen doen die in het teken staan van het onderwerp pony. Denk hierbij aan een knutselopdracht met het thema pony, we gaan lekker knuffelen en pony borstelen, we gaan spelenderwijs wat leren over pony’s en hoe je met pony’s moet omgaan, en we gaan leuke spelletjes doen. De pony’s Fientje en Anouk zijn kleine pony’s die erg van aandacht houden, zij komen voor deze Pony Pret ochtend speciaal naar de Mikkelhorst. Tijdens de Pony Pret ochtend wordt niet paardgereden. We vinden het belangrijk dat de kinderen op een natuurlijke manier in aanraking komen met pony’s en leren over de omgang met pony’s.

Voor Wie?

Deze Pony pret ochtend op zaterdag 12 november is voor alle kinderen in de leeftijd van 4 of 5 jaar  die van pony’s houden. Het is niet nodig dat ze ervaring hebben met pony’s of met ponyrijden. Er is tijdens de ochtend genoeg begeleiding aanwezig om de kinderen te ondersteunen. Ervaring leert dat ook kinderen die pony’s een beetje spannend, maar wel leuk vinden, heel goed meedoen. Ze leren zo op een laagdrempelige manier respectvol omgaan met dieren. En er kunnen maximaal 12 kinderen meedoen, zodat we iedereen aandacht krijgt, en we de veiligheid kunnen waarborgen. Dus houdt uw zoon of dochter van pony’s geef hem of haar dan snel op!

Het is verstandig om uw kind stevige schoenen of laarzen aan te trekken en denk om kleding die tegen een stootje kan. Wij zorgen voor  drinken en wat lekkers. Graag bij de opgave de naam, leeftijd en adresgegevens van uw kind doorgeven. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen.

Pony Pret ochtend op zaterdag 2 juliBelangrijke informatie

Data: Zaterdag 12 november 2022

Tijdstip: 11:00 tot 13:00

Locatie: zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren

Kosten: €22,50 incl. limonade en tussendoortjes

Opgeven:  info@epifanie-coaching.nl