Pony Pret ochtend op 8 mei 2021

Voor de pony pret dagen komen er best veel vragen binnen van ouders van kinderen die nog 5 jaar zijn. Aangezien zij nog niet mee kunnen doen met de gewone Pony Pret dag leek het ons een goed idee om een Pony Pret ochtend te organiseren speciaal voor kinderen van 4 en 5. Dit gaan we weer doen op zaterdagochtend 8 mei bij zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren.

Wat gaan we doen?

We gaan allemaal leuke dingen doen die in het teken staan van het onderwerp pony. Denk hierbij aan een knutselopdracht met het thema pony, we gaan lekker knuffelen en pony borstelen, we gaan wat leren over pony’s en hoe je met pony’s moet omgaan, en we gaan leuke spelletjes doen.

Voor Wie?

Deze Pony pret ochtend op 8 mei is voor alle kinderen in de leeftijd van 4 of 5 jaar  die van pony’s houden. Het is niet nodig dat ze ervaring hebben met pony’s of met ponyrijden. Er is tijdens de ochtend genoeg begeleiding aanwezig om de kinderen te ondersteunen. En er kunnen maximaal 9 kinderen meedoen, zodat we iedereen aandacht krijgt, en we de veiligheid kunnen waarborgen. Dus houdt uw zoon of dochter van pony’s geef hem of haar dan snel op!

Het is verstandig om uw kind stevige schoenen of laarzen aan te trekken en denk om kleding die tegen een stootje kan. Wij zorgen voor  drinken en wat lekkers. Graag bij de opgave de naam, leeftijd en adresgegevens van uw kind doorgeven. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen.

Pony Pret dag ochtend op 3 aprilBelangrijke informatie

Data: Zaterdag 8 mei 2021

Tijdstip: 10:00 tot 12:00

Locatie: zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren

Kosten: €22,50 incl. limonade en tussendoortjes

Opgeven:  info@epifanie-coaching.nl