Epifanie Coaching en de corona-crisis

Epifanie Coaching en de corona-crisis.

Zoals bij veel andere bedrijven liggen de activiteiten van Epifanie Coaching nagenoeg stil. Ik ben verbonden aan een zorgboerderij, maar die is nu gesloten. En omdat ik het coachen met paarden op diverse locaties doe, is dat niet mogelijk. Wel probeer ik via het online-gebeuren contact te houden met mijn klanten.

Wat is wel mogelijk?

Ik merk dat het bij mij even tijd kost om aan het ‘nieuwe ritme’ te wennen. En dat het best even zoeken is naar de balans. Mijn kinderen zijn thuis en vragen aandacht, het huishouden gaat gewoon door en er zijn allemaal dingen die ik graag wil doen. Daardoor heeft het even geduurd voordat alle mogelijkheden op de website staan. Maar dat is nu wel het geval!

Het is mogelijk om via whats-app te beeldbellen en op die manier een coachgesprek te voeren. Dit kan ook via zoom. Verder probeer ik regelmatig tips en adviezen te posten over het omgaan met deze corona-crisis op mijn facebookpagina en website. En ga ik aan de slag met diverse online programma’s. Dat gaat wel even tijd kosten, maar zodra er meer bekend is laat ik het weten. Maar uiteindelijk biedt deze tijd ook nieuwe kansen en daar ga ik mee aan de slag.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op. En mocht je een afspraak willen maken voor een coachingsgesprek op afstand stuur dan een mail naar info@epifanie-coaching.nl. Pas goed op jezelf!