Wat is jouw wens voor 2020?

Ik wens iedereen een geweldig 2020!

Ik wens iedereen een geweldig 2020! Met de rust om te genieten van mooie momenten, maar ook met kracht en wijsheid om moeilijkere tijden te doorleven. En ik wens ook dat we met respect, veel liefde en verdraagzaamheid met moeder aarde, elkaar, alle dieren en alle andere levende wezens om mogen gaan.

Daarnaast heb ik ook een wens voor mezelf. Ik wens voor mezelf, dat mijn eigen bedrijf zich verder mag ontwikkelen en dat ik zelf blijf groeien en ontwikkelen. Concreet houdt dat in dat ik de cursus ‘kindercoaching’ wil afronden, dat ik de cursus Pony Power deel 2 wil volgen en dat ik wil nadenken over een volgende cursus. Hoe de ontwikkeling van mijn eigen bedrijf eruit zal zien, weet ik nog niet precies. Maar Epifanie Coaching zal in ieder geval meer zichtbaar zijn op de sociale media, de nieuwsbrief wordt nieuw leven ingeblazen en er zullen meer berichten op de website verschijnen. Abonneren op de nieuwsbrief kan hier.

wens voor 2020Wat is jouw wens voor 2020?

Mocht je wens te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling of groei, dan staan de paarden en ik je graag terzijde. Paardencoaching of individuele coaching kunnen je inzicht geven in je persoonlijke doelen, kwaliteiten en ontwikkelingsgebieden. Voel je vrij om eens rond te kijken op deze website of neem vrijblijvend contact op voor een afspraak.