Sneeuwklokjes: het voorjaar is in aantocht

Het voorjaar is in aantocht!

Na een lange donkere periode is iedereen toe aan het voorjaar. Als de sneeuwklokjes beginnen te bloeien dan is dat voor mij een teken dat het voorjaar in aantocht is. Er zit nog veel bijzonders onder de grond, waar we straks weer van kunnen genieten. De sneeuwklokjes zijn daar voor mij de voorbode van. Het stemt me dankbaar om te weten dat de cyclus van de seizoenen blijft draaien en dat het dus altijd weer voorjaar wordt!

Zo kun je ook tegen het leven aankijken; het voorjaar is de periode van het maken van plannen en het starten van nieuwe activiteiten die met een goede start in de zomer tot bloei kunnen komen.

Wat brengt het voorjaar mij?

Zelf ben ik mijn idee om voor mezelf te beginnen als coach behoorlijk vorm aan het geven, zodat ik straks een goede start kan maken! Het is nu een mooie tijd om daar mee bezig te zijn. Ik merk ook dat ik erg enthousiast en vol energie ben om deze website nog mooier te maken, om mijn folder af te maken en om met mijn bedrijf onder de aandacht te brengen bij mijn toekomstige klanten!

sneeuwklokjes sneeuwklokjes