Cursus Paardenkracht voor Pubers gevolgd

Pony Power voor Kids vind ik een prachtige cursus om te geven en een geweldig opgebouwd concept. Daarom leek het me erg mooi om ook de cursus tot Paardenkracht voor pubers trainer te volgen.

Dit keer moest ik naar de locatie van Groots en Puur in Velden. De cursus duurde twee dagen, dus ik heb een Bed en Breakfast in de buurt geboekt. Onderweg naar Limburg werd ik een beetje melancholisch aangezien Deurne redelijk in de buurt is. Daar heb ik de instructeursopleiding gedaan, en een hele bijzondere intense tijd beleefd. De locatie van Jolijn en Evelien is erg gezellig en praktisch.

Wat is het elke keer weer leuk om te met erg gemotiveerde collega’s een opleiding te volgen. Dan kun je ook van elkaar leren. We kregen een prachtige cursusmap met achtergrond informatie en het prachtige werkboek dat de pubers krijgen als ze de cursus volgen. Tijdens de eerste dag kregen we uitleg over het concept, hebben we zelf de oefeningen ondergaan, hebben we het gehad over het maken van reclame en zijn de lessen van de cursus besproken. Al met al een volle dag maar erg leuk. De tweede dag stond in het teken van de ontwikkeling die pubers doormaken, en mochten we zelf oefeningen bedenken gerelateerd aan de thema’s die behandeld worden in de lessen. Deze oefeningen mochten we daarna uitproberen op onze collega’s.

cursus Paardenkracht voor PubersTwee prachtige intensieve dagen en weer een mooi certificaat rijker. Ik heb weer een hoop geleerd, en ben zeker van plan om deze training te gaan geven op de locaties de Mikkelhorst in Haren en bij Zorgboerderij Winschoten in Winschoten. Wil je meer weten over deze training die je als puber kan ondersteunen bij de sociale emotionele ontwikkeling lees dan hier verder. En je mag natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen.