Kerstwens en wedstrijd

We wensen jullie allemaal Hele fijne Kerstdagen en een geweldig, maar vooral ook gezond 2021 toe! Daarnaast hebben we een leuke wedstrijd bedacht, daarover lees je hieronder meer.

Het afgelopen jaar

Afgelopen jaar zijn Marjolein van Heuvelen van paard en wij en ik een samenwerking aan gegaan en hebben we met veel plezier de Pony Pret dagen georganiseerd. Wat waren dat ontzettend gezellige dagen! Verder is er veel geleerd over verzorging van pony’s tijdens de cursus Kind en Pony en over de kudde en over jezelf tijdens de Pony Power voor Kids cursus. Het is best een raar jaar geweest door corona en het is ook nog niet voorbij. Contact met paarden/ dieren is heel waardevol, zeker in deze tijd. Fijn dat wij daar een steentje aan bij hebben  kunnen dragen.

Wedstrijd

Omdat de Kerst Pony Pret dag niet door kan gaan en het een sowieso rare tijd is, hebben we een leuke wedstrijd bedacht:  Maak tijdens de lock-down een mooie tekening/knutselwerk waar uit blijkt wat jij zo leuk vindt aan paarden/pony’s, andere dieren mogen ook.

Het mooiste knutselwerk of de mooiste tekening wint een uur borstelen/wandelen/knuffelen bij Lady samen met een vriendje of vriendinnetje. Verder zijn er nog kleine prijsjes te winnen. Je kunt een foto maken van je werkstuk/tekening en deze mailen naar info@epifanie-coaching.nl, je mag het ook opsturen naar Epifanie Coaching, Hooiveldssteeg 10,  9755 PW in Onnen. De wedstijd loopt tot het einde van de lock-down, dus tot 20 januari.

Het nieuwe jaar

We gaan ervanuit dat het nieuwe jaar weer meer mogelijk is, en dat we er weer vol tegenaan kunnen. Voor het voorjaar van 2021 hebben we dan ook een hoop leuke activiteiten op de planning staan. Die staan in de agenda vermeld. Daarnaast hebben we nog een aantal plannen die in ontwikkeling zijn. Houd onze websites en facebookpagina’s daarom in de gaten.